阿肆烧烤 | 囿于市井,而向山海

文章附图

A   SI

Barbecue

2021.09

18


# Designer said #

- 设 计 师 说 -

阿四烧烤选址是临街底商,风格沿用工业风与现代风相结合,本案空间挑高比较高,受业主之托,搭建二层阁楼,打造LOFT空间。在整个空间的打造上,主要运用蓝灰色结合,简约、清爽、有质感,再适合不过约上三两好友,大搓一顿。
A Si barbecue site is the bottom of the street, the style of industrial wind and modern wind combined, this case space is relatively high, by the owner's trust, build two floors of attic, create LOFT space. In the whole space to make, the main use of blue gray union, simple, relaxed. It's textured, perfect for a couple of friends and a big meal.



DESIGN

效/果/展/示

Results show











DESIGN

平/面/方/案

Planar scheme


DESIGN

项/目/信/息

Project information

Name | 项目名称 - 阿肆烧烤
Co-creative Design | 主创设计 - 梁璐
Project Name | 项目地点 - 西安·龙首原
Project type | 项目类型 - 商业空间
Area | 项目面积 - 300㎡


姓名
*
装修面积
*
手机
*
地区
*
提交